Обличчям держави у смартфоні стане вінничанка.

Про це повідомили на офіційній сторінці Міністерства цифрової трансформації України.

Віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров оголосив конкурс на обличчя для демоверсії електронних водійських посвідчень. Переможця обирали усією командою та партнерами.

Майже одноголосно обрали вінничанку Олександру Ободянську. Незабаром обличчя Ободянської розмістять на електронному посвідченні водія.

Обличчям держави у смартфоні стане вінничанка


Вінничанка Олександра Ободянська у 2018 році отримала грант за міжнародною стипендіальною програмою International Scholarship Programme of WSB University. Після цього дівчина поїхала на навчання до Польщі. Олександра переживає за зміни у своїй країні тому дівчина вирішила долучитися до майбутніх змін.

Фото: Фейсбук Олександри Ободянської


Варто відзначити, що у вересні Кабінет міністрів повідомляв, що працює над запуском цифрових водійських прав і студентських квитків. А вже в жовтні уряд ухвалив постанову про впровадження електронного посвідчення водія. Відтак, водії не носитимуть із собою права, а власники автомобілів – техпаспорти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський зізнався, що в особистому житті найбільше любить "бутерброд".

Як повідомляв портал Знай.ua, захоплені РФ "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу" взяли курс на Одесу.

Також Знай.ua писав, Зеленський задумав розправу над депутатами: "І цих...".