На Вінниччині зникла дитина - 12-річний Микита Іванов у понеділок, 2 грудня, пішов з центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Жмеринці і досі не повернувся.

Про це повідомляє поліція області, а також публікує фото та інформацію про особливі прикмети зниклого.

Микита Іванов Фото: Vежа

Відомо, що батьки дитини мешкають в обласному центрі. За даними поліції, хлопчик раніше вже неодноразово тікав з дому та двічі був оголошений у розшук – у лютому та квітні цього року. Тоді у поліції зазначали, що у Микити "не складаються стосунки з батьками", а родину мала взяти на контроль ювенальна превенція.

Однак небезпечна НП повторилася знову. Поліція кинула усі сили на пошуки хлопчика і просить повідомити усіх, хто володіє будь-якою інформацією про зниклу дитину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що львів'янин залишив у церкві голі стіни. Про крадіжку поліції Стрийського відділу повідомив 23-річний отець-диякон одного з місцевих православних храмів. Він розповів, що з приміщення церкви зникли позолочені підсвічники та радіомікрофон, загальна вартість яких склала понад 11 тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис. грн у довірливих жителів міста.