Вінничанка представлятиме Україну на конкурсі краси.

Про це повідомляє інформаційний портал "Урядовий кур'єр".

Переможниця загальнонаціонального конкурсу "Краса країни 2019" вінничанка Олена Жагловська представлятиме Україну в Китаї. Тут уже в субботу, 7 грудня відбудеться фінал міжнародного конкурсу краси Mrs.Globe 2019.

Загалом у конкурсі прийматимуть участь 75 учасниць з усього світу. Вони матимуть кілька фінальних виходів. Перший — із прапором у національному костюмі, другий — візитівка, де учасниці презентуватимуть себе.

Олена Жагловська

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Щоб гідно представити країну, треба багато зробити. Мене підтримувала велика кількість людей, і це дуже важливо. Хочу подякувати Вінницькій міській раді та міському голові Сергієві Моргунову. Створювати образи мені допомагали дизайнери Катерина Лукашик, Людмила Квєтна та інші", — розповіла Олена.

Олена Жагловська — заступниця декана факультету інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем Вінницького національного технічного університету, кандидат технічних наук, доцент.

Нагадаємо, Маргарита Паша готується до Міс світу 2019. Маргарита Паша продовжує готуватися до конкурсу " Міс світу-2019, який відбудеться 14 грудня. Міс Україна 2019 вирушила в Лондон і відвідала там гала-вечеря 130th Annual Charity Ball.

Як повідомляв Знай. ua модель із Запоріжжя їде підкорювати "Міс Всесвіт" в костюмі Зеленського".