У Вінницькій області поховали дев'ятимісячне немовля, якого задушив кіт, встрибнувши в коляску.

Про це повідомляє ТСН.

В селі Скитка Липовецького району Вінницької області, 30 листопада кіт задушив немовля, встрибнувши в коляску. 22-річна мати розповіла, що залишила сплячу дев'ятимісячнуї дитину у дворі приватного будинку, а сама пішла поратися по господарству. Коли повернулася, побачила, що з коляски кіт вистрибнув. Підбігши до дочки, мати з жахом зрозуміла, що та не подає ознак життя. Мати одразу ж викликала лікарів, але було вже пізно, дитина не дихала.

Мати загиблої дитини, фото: ТСН

Однак ветеринари стверджують, що якби на дитину дійсно скочив кіт, то якби вона почала задихатися, спробувала б скинути кота, що сидів на на голові. Тварина, у свою чергу, ні за що не сяде на людину, яка ворушиться.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зовсім нещодавно НП з дитиною і котом сталася і в Новому Уренгої. Там кіт викинув маленьку дівчинку з вікна 9-поверхівки, коли та виглянула подивитися на маму, повідомляє Телеграм-канал "Limbo".

Жінка зібралася погуляти зі своєю 7-річною донькою на вулиці і попросила її одягнутися, а сама на деякий час вийшла із квартири. Дівчинка послухалася маму, і почала одягатися. Вона посадила в свій портфель кота, щоб погуляти разом з ним. Після цього вона виглянула у вікно, щоб подивитись на маму, і в цей момент кіт у портфелі почав стрибати.

Кіт викинув маленьку дівчинку з вікна

Через поштовх дівчинка втратила рівновагу і впала разом з котом. На щастя, напередодні пройшов сніг, який пом'якшив падіння дитини. Дівчинку одразу ж доставили в лікарню, лікарі оглянули її і не знайшли загрози для життя.

Нагадаємо, страшна трагедія сколихнула Вінниччину - 9-місячної дитини знайшли без ознак життя в колясці на вулиці.

Як повідомляв портал Знай.uа , для читачів склали топ-10 найкрасивіших тварин на нашій планеті.

Також портал Знай.uа писав, що в Малайзії помер останній у країні Суматранський носоріг.