Активісти звернулись до Зеленського через відремонтовану дорогу, що розвалилась на Вінничині.

Про це повідомляє портал "СтопКор".

У вівторок, 10 грудня активісти ГО "Стоп корупції" провели акції протесту біля Державного бюро розслідувань та Міністерства інфраструктури з вимогою звільнити з посади керівника служби доріг Вінницької області Ігоря Корольчука. А також активісти вимагали скасування договорів з ТОВ "Інтервіас Україна".

"Ми звертаємось до посадовців щодо ситуації з розкраданням бюджетних коштів під час капітального ремонту дороги М12 Вінницької області на ділянці 499-503км керівником Служби автомобільних доріг Вінницької області – Корольчуком Ігорем Євгеновичем", – наголосили стопкорівці.

Активісти звернулись до Зеленського Фото: СтопКор


Активісті заявляють, що в липні 2019 року тендер на виконання робіт, виграла нікому невідома компанія ТОВ "Інтервіас Україна". З відкритих джерел відомо, що ця компанія існує майже 2 роки та має статусний капітал 100 тисяч гривень. Загальна вартість отриманих замовлень – майже 900 мільйонів гривень.

Активісти звернулись до Зеленського Фото: СтопКор


"На ремонт п’яти кілометрів дороги М12, було витрачено майже 100 мільйонів гривень бюджетних коштів, але вже за три місяці автошлях вкрився тріщинами і ямами, тоді і з'ясувалося, що фактично роботи проводять співробітники Вінницького облавтодору, який програв в тендері на обслуговування та ремонт дорожнього полотна", – розповіли активісти.

Після акцій звернення з відповідною інформацією були направлені главі держави Володимиру Зеленському, прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку, Міністру інфраструктури України Владиславу Криклію, директору Державного бюро розслідувань Роману Трубі та голові Державного агентства автомобільних доріг України Олександру Кубракову.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що президент Російської Федерації Володимир Путін, після зустрічі у французькій столиці "нормандської четвірки", виступив з офіційною заявою.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Офісі президента неправильно переклали комюніке за підсумками зустрічі в Парижі.

Також портал Знай.ua писав, що політичний експерт, бізнесмен і журналіст Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо зустрічі уНормандському форматі.