На Вінниччині, в селі Росоша, місцевий житель жорстоко розправився з жінкою, яка на велосипеді розвозила пенсії. Про це розповіли в прес-службі регіонального управління Національної поліції.

Як повідомляється, жінці-листоноші нанесли кілька сильних ударів по голові бейсбольною биткою, в результаті чого 53-річна потерпіла втратила свідомість. 34-річний грабіжник втік з місця злочину, прихопивши з собою сумку з пенсіями. Загальна сума викраденого перевищувала 70 тисяч гривень.

Жінку з важкими травмами голови доставили у лікарню. Прибулі на місце нападу поліцейські зібрали докази і відправилися по домівках місцевих жителів, щоб знайти нападника.

В одному з дворів вони помітили нервового чоловіка, одяг якого був забруднений в крові. При обшуку під курткою у нього виявили дерев'яну биту і сумку з готівкою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото: НП

У скоєному злочині грабіжник зізнався, але не зміг виразно пояснити, як зважився на такий вчинок. Раніше він не був помічений у злочинах.

Нагадаємо, що у Вашингтоні пройшов 44-й Марафоні морської піхоти, і останні чотири роки з участю українців.