Незважаючи на те, що вранці небо у Вінниці покривають хмари, на нас чекають ясні й погожі день і вечір. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 15 січня вологість повітря у Вінниці складе від 72 до 94%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -1 до +5 градусів.

Погода у Вінниці

Схід сонця у цей день у Вінниці буде спостерігатися у 07:53, а захід можна побачити у 16:37.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

15 січня вшановується пам'ять святителя Сильвестра Римського, преподобного Сильвестра Печерського і Серафима Саровського.

у минулі часи В цей день було Куряче свято.15 січня чистили курятники і окурювали їх смолою з оманом.

Сині вечірні хмари у цей день передвіщали переміну погоди. Спостерігали також за місяцем: якщо його роги гострі і яскраві, слід чекати вітру. У народі говорили: "Січень жене завірюху за сім верст" — цей місяць хоча і холодний, але відносно спокійний.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.