Весь день у Вінниці буде хмарним. Вдень почнеться дрібний сніг, а ввечері йому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 22 січня вологість повітря у Вінниці складе від 54 до 84%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +1 до +2 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода у Вінниці

Схід сонця у цей день у Вінниці буде спостерігатися у 07:47, а захід можна побачити у 16:47.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У цей день вшановується пам'ять святого Полієвкта. У народі про цей період січня говорили так: "Росте день у січні — росте і холод", що вказувало на наближення місяця лютого, який вважався найхолоднішим місяцем зими.

Спостерігали наші пращури у цей день за домашніми тваринами: якщо худоба, випущена у двір, буде прагнути повернутися в хлів — бути незабаром снігу і холоду.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.