Вінниця у суботу, 25 січня, ненадовго побачить сонячне небо. З середини дня і до самого вечора небо сползутся хмари, попереджає погодний сайт Sinoptik.

За прогнозами, температура повітря 25 січня у Вінниці підніметься до 3 градусів тепла, а вночі – близько 2 градусів вище нуля.

Найтеплішим 25 січня у Вінниці було в 1993 році, до 8 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1996 році, тоді морози досягли 27 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 25 січня, Укргідрометцентр

Згідно з православним традиціям, 25 січня поминається свята Тетяна. Наші предки називали зимову Тетяну «Хрещенською», або «Бабиним кутом». Вважалося, що якщо у цей день народжувалася дівчинка, то в майбутньому вона буде прекрасною домогосподаркою і берегинею вогнища.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В цей день помічали погоду на літо - якщо сніжило, то влітку будуть йти сильні зливи. Якщо кусалися люті морози, то літо буде тепле, а ясна погода обіцяла тепле літо і урожайний рік.

«На Тетяни снігопади – влітку дощі рясні». Побоювалися в цей день відлиги і теплої завірюхи з «гнилим вітром» (з південного напрямку). Вважалося, що така погода небажана і вказує на неврожайні і посушливе літо.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли, чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Ще Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дріб'язок, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.