Окупант, який приїхав до України в складі російських військ, вирішив скласти зброю і здатися в полон, бо його… вмовила кохана дівчина. Відповідне відео опублікували на сайті СБУ.

Як зазначається, чоловік родом з Північної Осетії потрапив до рук СБУ в українському Бердичеві. Вона вмовила його здатися в полон, щоб залишитися живим.

«Кохання рятує життя. Цей допис – дуже нетиповий для офіційної сторінки СБУ.

На відео - російський загарбник, родом із північної Осетії, телефонує своїй дівчині з українського Бердичева і… говорить, що здався в полон», - розповідають в СБУ.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

“Я зробив, як ти просила: склав зброю і здався в полон українським військовим. Хочу припинити війну і бути з тобою!” - каже окупант у телефонній розмові.

В Службі безпеки наголосили, що в даному випадку кохання врятувало чоловікові життя, адже полон - єдиний правильний вихід для загарбників.

Окупанти, фото: Facebook
Окупанти, фото: Facebook

«Бридко слухати це, якось всі вони говорять однаково як віршик напам'ять», «Щось всі ці їхні "розкаяння" все більше відрази викликають», «Це точно! Я спочатку дивилась і думала, що ж дійсно тих 19-20 річних обманули і відправили на смерть. А зараз очевидно, що всі брешуть як один! Виродки», - обурюються українці.

Також " Знай.ua " писав, що пенсія в період воєнного стану: у Мінсоцполітики розповіли, коли українці отримають виплати. Кошти для пенсій з датою виплати до 14 березня включно, вже направлені в банки і Укрпошти.

Крім того, українцям пояснили, чим може нашкодити статус біженця: "Ви ніколи не повернетеся".