Найпопулярніша фраза війни, яка розпочалася 24 лютого 2022 року "Рускій корабль іді нах*й" була сказана прикордонником, який служив на острові Зміїний, та відповів нею на пропозицію путінського корабля здаватися.

Після того, як "рускій воєнний корабль" випустив зал по острову, в Україні вирішили, що 13 прикордонників загинули. Однак, пізніше стало відомо, що прикордонників взяли у полон. Про це повідомляють в Telegram-каналі "Україна зараз".

Герой України Роман Грибов, 31-річний прикордонник, який вигукнув фразу, що стала народним гаслом війни та зараз відома вже у всьому світі - живий.

"Спочатку після захоплення окупантами острову було повідомлено, що хлопець, які і інші 12 захисників Зміїного, загинули. Згодом, 28 лютого, стало відомо, що насправді вони живі й перебувають у полоні росіян", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Роман Грибов - прикордонник, один з захисників острова Зміїний. Йому 31 рік, він родом із Золотоноші на Черкащині.

Нагадаємо, що російські військові повністю розтрощили інфраструктуру острова: маяк, вежі, антени тощо. Зв’язок зі Зміїним був втрачений. Через постійні обстріли з боку ворожих бойових кораблів та авіації не дозволили доправити підмогу нашим військовим.

Нагадаємо, раніше відомий український актор загинув від москальских куль в Ірпені, йому було лише 33 роки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нова пошта відкрила "Гуманітарні куточки", хто і як може ними скористатися.

Також "Знай.ua" писав, що ветеран британської армії кинув рідний дім, щоб воювати проти Путіна