У соціальній мережі показали відеоролик, в якому можна побачити таланти, які ховаються від бомб Путіна в бомбосховищах України.

Відповідну публікацію любов Цибульська оприлюднила у своєму акаунті у Facebook.

"Це приголомшливе відео, яке тільки я і твіттер набрали 1,5 мільйона переглядів і 70 тисяч лайків за ніч. Це інший вимір цієї війни. Росії, яка роками розповідає про свою велику культуру, нічого запропонувати світу. Це кримінальна культура, де вершиною мистецтва є шовіністичний фільм "Брат 2". Це повністю спотворена моральна шкала, з якої не може вийти жоден гідний продукт. Зрештою, якщо їх толстоєвські нічому не навчили і вони продовжують вбивати, значить з Толстоєвським щось не так. Світ одного разу прийде до цього дискурсу і позбудеться від фантомних стереотипів. А поки ми їх переможемо своїм культурним лицарем навіть бомбосховищем. Відзначайте, якщо знаєте, хто на відео", - підписаний відеролик в соціальній мережі.

Важливо відзначити, що ця публікація обійшла весь Інтернет і потрапила у всілякі ЗМІ. Даний Відеоролик також опублікували в Телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

""Що ми робимо у бомбосховищах, коли нас бомблять з неба "Скрипалька грає "Нічна яка місячна" для слухачів у бомбосховищі. Відео опублікувала перша керівниця Центру стратегічних комунікацій Любов Цибульська. Нас не вбити, допоки у кожному живе Україна", - підписаний пост в мережі.

Нагадаємо, що Німеччина заявила, що вірить у перемогу України.