Росію можуть повністю ізолювати від зовнішнього світу - не лише за допомогою відключення SWIFT, а й позбавивши доступу до усіх сайтів і серверів, які розташовані за межами рф. Про це повідомляє американська фінансова компанія Market Rebellion у своєму Twitter.

Очікуються, що в такому випадку будуть працювати лише ті певні медіаресурси, які розташовуються в російській федерації і не створлять опозицію пропагандистській верхівці Кремля.

Обмеження мають набути чинності вже з 11 березня.

Підключення до інтернету, кадр з відео
Підключення до інтернету, кадр з відео

Разом із тим ще три роки тому Росія проводила тести, під час яких вони відключилися від решти світового інтернету, при цьому підтримуючи внутрішнє мереживне з'єднання для своїх громадян. Російську внутрішню мережу жартома називають "Чебурнет".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

антивоєнна акція в Росії. Фото: David Frenkel
антивоєнна акція в Росії. Фото: David Frenkel

Додамо, внутрішня мережа інтернет діє в деяких країнах з авторитарним ладом, зокрема в Китаї та в Північній Кореї.