Всім вже відомо, що через вторгнення Росії в Україну, на жителів РФ було накладено жорсткі санкції, які продовжують водитися щодня. Тепер в мережі є інформація, що шукають росіяни в пошуку Google.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі "Новий UA"

Є відомості про те, що вже практично весь світ відвернувся від Росії, яка напала на Україну. Війська РФ всіма силами намагаються захопити Україну при цьому бомблячи мирне населення і не шкодуючи нікого.

Світ, який побачив той жах, який Путін витворяє, просто не може підібрати слів. Країни вирішили стати на бік України і застосувати жорсткі санкції проти РФ і її громадян.

"Що хвилює росіян сьогодні? Так виглядає топ - 5 пошукових запитів в google з початку дня а все, догралися", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На кадрах чітко видно, що росіяни шукають в Інтернеті. Росіян ізолюють від цивілізації, закриваючи всілякі фірми і грошові операції на території РФ.

Є відомості, що рубль рекордно обвалився в ході війни, яку затіяв Путін. Ходять чутки, що такого краху в економіці Росії не було з часів Радянського Союзу.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що українці народжують і одружуються під час війни.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", російський окупант сам здався в полон ЗСУ.

Також портал "Zhaj" писав, що Німеччина заявила, що прийме всіх біженців з України без будь-яких обмежень.