Путінські окупанти зі зброєю в руках продовжують воювати в Україні та жорстоко вбивати цивільне населення.

У Запорізькій області російські військові на танку обстріляли авто Укрпошти та переїхали автомобіль. Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Двоє співробітників "Укрпошти" на автівці розвозили людям пенсії та пошту, їм назустріч виїхав танк. Водій вирішив пропустити військову техніку. Але окупанти відкрили вогонь по автомобілю, а потім наїхали на нього.

"Вони розвозили пенсії та пошту за маршрутом, який проходить через населені пункти Оріхів, Омельник, Єгорівка та Новоселівка. Трагедія трапилася по дорозі між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка", - повідомляють у військовій прокуратурі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Колеги з Укрпошти спробували забрати загиблих колег оскільки мали надію, що хтось вижив. Але прибувши на місце трагедії вони встигли тільки сфотографувати місце події, бо почали з’являтися танки окупантів і залишатися на цьому місці було небезпечно для власного життя.

"Розбита машина з тілами загиблих співробітників залишилася стояти у полі. За словами працівників Укрпошти - це були військові-кадирівці", - повідомляють в ЗОВА.

Нагадаємо, раніше Зеленський пообіцяв росіянам Судний день замість Божого прощення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Росія втратила третину армії і майже всі ракети в атаці на Україну.

Також "Знай.ua" писав, що ексгравець Дніпра Роман Зозуля відправив дві машини допомоги для ЗСУ.