Третій раунд переговорів між РФ і Україною завершився.

Про це повідомили в посольстві РФ в Білорусі.

Коментує Михайло Подоляк: "Є невеликі позитивні зрушення щодо поліпшення логістики гуманітарних коридорів..."

"По базовому політичному блоку врегулювання разом із припиненням вогню та гарантіями безпеки інтенсивні консультації продовжені", - зазначив Подоляк.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ворог наполягає на своєму, та зазначає, що для завершення воєнних дій в Україні необхідно виконати деякі умови.

По-перше, це визнати Крим російським, визнати республіки "ЛДНР", та затвердити позаблоковий та демілітаризований статус України.

Українська сторона вважає такі умови неприпустимими. Тому розмова заходить у глухий кут.

Подоляк зізнався, що з точки зору припинення вогню, перемир'я та закінчення бойових дій інтенсивні консультації будуть продовжені: "На сьогодні результатів, які суттєво покращують ситуацію, поки що немає"/

Нагадаємо, що попередні домовленості про "зелені коридори", які були узгоджені на другому турі переговорів російська сторона не дотримала. Гуманітарні коридори декілька разів обстрілювалися. Були жертви серед цивільного населення.

Нагадаємо, раніше 7 березня, розпочався третій раунд перемовин між країною агресором та Україною. Які умови висувають окупанти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наказ на бомбардування Харкова віддав уродженець області, російський полонений здав всі карти.

Також "Знай.ua" писав, що у Маріуполі заявили, що російська сторона не дотримується режиму тиші і продовжила обстріли.