Санкції, які впровадив Євросоюз, США та деякі інші країни не дозволяють використовувати платіжні системи при розрахунках, однак виявилося, що є деякі компанії, які нехтують бойкотом.

Про одну з таких повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"Авіакомпанія El Al Israel приймає платежі здійснені російською банківською системою "Мир", — повідомив очільник МЗС Дмитро Кулеба.

Він зазначив, що поки весь світ вводить санкції проти Росії за її варварські звірства в Україні, дехто воліє заробляти гроші, просочені українською кров’ю.

"Ось ізраїльська авіакомпанія "El Al" приймає платежі у російській банківській системі "Мир" для обходу санкцій. Аморально та удар по українсько-ізраїльським відносинам", — написав Кулеба у своєму Twitter.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У одній із відповідей на твіт Кулеби, зазначають, що Офіційна відповідь El Al полягає в тому, що вони фактично заблокували російську кредитну систему "Мир", показану тут, з 28 лютого 2022 року.

Нещодавно стало відомо, які найпопулярніші запити в Google. На кадрах чітко видно, що росіяни шукають в Інтернеті - TikTok, Netflix, та інші мережі, які було заборонено в РФ. Росіян ізолюють від цивілізації, закриваючи всілякі фірми і грошові операції на території РФ.

Нагадаємо, що Христина Остапчук захотіла додому, щоб схопитися за склянку і запевнила, що війна майже закінчилася.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Пономарьов показав, як сміливі українці рятують людей під Ірпенем.

Також "Знай.ua" писав, що на Запоріжжі російський танк розстріляв цивільне авто поштарів.