Росія веде війну з Україною в усіх напрямках, в тому числі інформаційному. Так, нещодавно в мережі з'явився новий фейк, який поширили російські ЗМІ. Вони перекрутили слова держсекретаря США Ентоні Блінкена. Про це інформує Держспецзв'язок у Telegram.

Російські пропагандисти запустили черговий фейк про те, що Ентоні Блінкен нібито заявив під час візиту до Литви, що російська армія здатна "перемолоти" українську, оскільки набагато перевершує її. У Держспецзв'язку заявили, що це свідома дезінформація в рамках інформаційної війни проти України.

Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube
Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube

Насправді держсекретар США заявив, що Володимиру Путіну не виграти розв'язану ним війну проти України.

"Розв'язана кремлівським лідером війна проти України приречена на поразку, і навіть незважаючи на отримання контролю над деякими українськими містами Путіну судилося програти через мужність і жорсткий опір українців",- сказав він.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Скрін telegram
Скрін telegram

Українцям слід бути уважними і ретельно фільтрувати інформацію в мережі, адже зараз в російських ЗМІ почали ще частіше з'являтися брехливі публікації.

Раніше Знай писав, не пропустять жодного загарбника і не віддадуть жодного шматочка землі: херсонці стали щитом для свого міста.

Також ми писали, генерал, який керує бомбардуванням українських міст, був серед путчистів 1991-го: намагався зберегти Радянський Союз.

Нагадаємо, на Запоріжжі російський танк розстріляв цивільне авто листонош: "Везли пенсії". Російські військові вистрілили в авто і переїхали його.