Експрезидент України Віктор Янукович вперше звернувся до президента Володимира Зеленського із закликом здатися. Він заявив, що тільки так можна зупинити кровопролиття. Текст звернення цитує "РИА Новости".

Віктор Янукович вирішив" по-президентськи " звернеться до Президента України Володимира Зеленського. Він закликав главу держави за всяку ціну зупинити кровопролиття, яке почав Володимир Путін.

Янукович, Youtube
Янукович, Youtube

"Хочу по-президентськи і навіть трохи по-батьківськи звернутися до Володимира Зеленського...",- написав Янукович.

Янукович закликав Зеленського "за всяку ціну" зупинити війну в Україні, яку розпочав Кремль.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Звернення Януковича. Фото: риа новости
Звернення Януковича. Фото: риа новости

Звернення Януковича. Фото: риа новости
Звернення Януковича. Фото: риа новости

"Я добре розумію, що у вас багато "порадників", але особисто ви зобов'язані за всяку ціну зупинити кровопролиття і досягти мирної угоди. Цього від вас чекають в Україні, Донбасі та Росії. Вам будуть вдячні український народ і Ваші партнери на Заході", - заявив президент-втікач.

Раніше Знай писав, російська армія деморалізована і сповільнила темп після хорошого прочухана від ЗСУ: 13-й день війни наблизив Україну до перемоги. Яка обстановка в Україні на 13-й день війни. ЗСУ не збираються здаватися ні перед чим.

Також ми писали, Українка збирала на свої похорони, але передала всі гроші на допомогу пораненим: "Я поки не буду вмирати". Українка пожертвувала власними грошима, щоб допомогти пораненим.

Нагадаємо, мер Ірпеня заявив, що більшу половину міста утримують воїни ЗСУ: російських військових там майже немає.