Президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення відкликати українських миротворців. Це стосується всіх високопрофесійних військових із усіх місій у світі, уточнили в Офісі президента. Відповідний наказ вже опубліковано в офіційних джерелах.

Миротворці мають бойовий досвід і разом із обладнанням відчутно посилять українську армію вже зараз.

Наказ президента України №114/2022 Про відкликання національного контингенту і національного персоналу, які беруть участь у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки наразі офіційно опубліковано.

У тексті наказу голова держави у зв'язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України, з метою захисту суверенітету та територіальної цілісності держави, відповідно до статті 7 Закону України "Про участь України в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки" постановив: «Відкликати національний контингент і національний персонал, які беруть участь у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки, до України з метою їхньої участі в захисті суверенітету та територіальної цілісності держави».

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Відповідний документ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську СБУ затримали інформатора РФ: "крутилася" біля аеропорту і вивчала маршрути

Раніше повідомлялося, що россійська армія деморалізована і сповільнила темп після хорошого прочухана від ЗСУ: 13-й день війни наблизив Україну до перемоги.

Також, сина і онука Софії Ротару спіймали при спробі втекти до Молдови - на човні з провідником.