Відома українська телеведуча, письменниця, журналістка Оля Фреймут розповіла про загибель українського захисника зі свого рідного міста. Фото героя зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Фреймут повідомила, що горе, яке принесла війна мільйонам українців, торкнулося і її саму, а також її рідне місто. Зірка розповіла, що загинув український захисник родом з її рідного міста Нового Роздолу на Львівщині. Знаменитість висловила співчуття рідним захисника і заявила, що його смерть ніколи не буде прощена окупантам.

Ольга Фреймут. Фото: Instagram
Ольга Фреймут. Фото: Instagram

"Володимир Братців з мого рідного Нового Роздолу. Загинув, захищаючи Україну. Глибоке співчуття рідним Володимира. Його смерть ми не пробачимо", - написала Фреймут.

Скріншот instagram
Скріншот instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують в метро: "Не можу згадувати наші обійми". Співачка згадала, як ходила до людей в метро, щоб обмінятися підтримкою в цей важкий час.

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.