В Україні вже 13-й день триває війна, яку розпочав Володимир Путін. Російські солдати почали розуміти, що вони зовсім не миротворці, а окупанти і терористи. Відповідне відео опублікував нардеп Олексій Гончаренко в telegram.

Кожного дня українські захисники беруть у полон десятки, а то й сотні російських солдатів. За останніми даними в полоні ЗСУ перебуває близько 2000 тисяч російських солдатів. Деяких захопили в полон, а інші здалися добровільно. Кожного з окупантів допитують правоохоронці.

Окупанти. Фото: скрін youtube
Окупанти. Фото: скрін youtube

Так, в мережі з'явилося чергове відео допиту російського "визволителя". Військовослужбовцю дали зателефонувати мамі з полону в Одесі. Він розповів їй, що російська армія виконує не миротворчу місію, а навпаки окупує мирну країну. Втім, мама не вірить синові.

"Мамулечка, ми тут не миротворці, як нам говорили. Ми тут окупанти", - каже російський солдат.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще