Українки цього року зустрічають свято не з квітами, а зі зброєю в роках. Уряд та депутати привітали жінок військовослужбовців, нові реалії та уявлення про свято.

На офіційному телеграм-каналі Верховної Ради з'явилося повідомлення вітання для жінок, які замінили квіти на автомати.

"Майже 7 тисяч жінок – військовослужбовців Повітряних Сил Збройних Сил України зустріли 8 березня 2022-го не з квітами, а зі зброєю в руках і пліч-о-пліч з чоловіками відбивають російську агресію", - зазначено у повідомленні.

Також 1500 захисниць Повітряних Сил Збройних Сил України, ще до початку підлого вторгнення росії, брали участь у бойових діях та АТО та ООС.

"16 із них за особисту мужність та героїзм, виявлені при захисті України відзначені державними нагородами", - відзначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також зазначають, що від рук російських окупантів загинули 13 жінок-військовослужбовців Повітряних Сил. Їхня мужність та жертовність назавжди залишиться в пам’яті українського народу.

"Земний уклін і повага усім матерям, чиї сини сьогодні боронять нашу Україну в небі та на землі! Особлива шана – жінкам, які втратили найдорожче – синів, чоловіків, братів", - зазначили в повідомленні.

Нагадаємо, що українці завоювали 9 медалей за день на Паралімпійських іграх-2022 у Пекіні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 6-річна крихітка загинула від зневоднення під завалами окупованого Маріуполя.

Також "Знай.ua" писав, що російські солдати переховуються по українських лісах і готові здатися навіть фермерам з вилами.