Герой Росії, льотчик-випробувач і голова клубу Героїв Росії і СРСР Олександр Гарнаєв склав з себе повноваження голови на знак протесту проти війни в Україні.

У заяві він написав, що не може більше продовжувати виконувати свої обов'язки. У своєму Facebook Гарнаєв заявив, що те, що відбувається в Україні - бійня.

"Бліцкриг вже програно начисто, братня Слов'янська нація — тепер єдина як ніколи в Історії (військкомати тріскаються від черг добровольців), а у нашенських солдатиків там навіть спокійно поспати - пожерти/посер@ти не виходить... "кругом одні вороги" (разом з В-С-І-М Світом — Генасамблея ООН засудила цей злочин переважною більшістю голосів = 141 країна (проти 5)", - зазначив колишній льотчик.

Він також звернувся до матерів, і поцікавився, чи потрібно їм, щоб він потурбувався про тих, хто знаходиться в полоні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

В одному з постів Гарнаєв написав, що на нього тиснуть. І запевнило, що йому ніколи не був симпатичний націоналізм і фашизм.

"Ніколи не бував симпатичний фашизм і націоналізм, а агресивні напади укупі з мас.- вбивствами громадян інших суверенних держав-представлялися (і понині) злочинами проти людства", - запевнив льотчик.

Нагадаємо, раніше "Слуги" Зеленського підкреслили, що ніяких ультиматумів від Росії Україна не прийме.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на каналі Соловйова усвідомили, що Росія вже програла війну з Україною.

Також "Знай.ua" писав, що Джо Байден відмовився від російської нафти і газу, зробивши важливу заяву.