Міністерство оборони просить не публікувати матеріали про озброєння які передаються або будуть передаватися Україні.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр звернулася до українців з проханням не публікувати переміщення української техніки та воєнної техніки партнерів. Звернення Ганна Маляр розмістила у соціальних мережах, зокрема у Facebook.

"Шановні співвітчизники - величезне прохання до перемоги не ширити інформацію про зброю та техніку, яку планують передавати в Україну або передали", - звернулася заступниця міністра.

"Не треба радісних постів!Зараз війна - інші реалії.Це дуже чутлива тема і ви все одно не володієте достовірною інформацією, бо вона з грифом "секретно"", - наполягла чиновниця.

Вонанаголосила, що цими постами українці шкодять державі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Просто візьміть себе в руки та не пишіть. На цю тему, коли є потреба, мають право висловлюватись лише офіційні особи та органи влади", - підкреслила Маляр.

Це не вперше до українців звертаються з подібними закликами. Час від часу прохання не фіксувати ні переміщення української техніки, ні техніки партнерів та союзників просять не розміщувати на широкий загал.

Нагадаємо, раніше в Україну прибув канадський снайпер, що воював з ІДІЛ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підполковник ЗСУ звернувся до свого двоюрідного брата – депутата Держдуми РФ.

Також "Знай.ua" писав, що ветеранка батальйону "Січ" та Легіону Свободи загинула, захищаючи Київ від російської армії.