Відомий український виконавець Олександр Пономарьов поділився курйозним відео на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, на якому український фермер тягне трактором російський танк.
Українці неймовірний народ, який за два тижні війни, розпочатої Росією згуртувався, як ніколи раніше. ЗСУ, Тероборона і навіть прості фермери і мисливці стоять на захисті рідної землі і не дають окупантам жодного шансу.

Конфіскація танка окупантів. Фото: скрін з відео
Конфіскація танка окупантів. Фото: скрін з відео

В останні дні в Україні з'явився новий тренд - власний танк російського виробництва. Бойові машини окупантів розтягують всі кому не лінь, навіть самі звичайні фермери. Так, Олександр Пономарьов показав одного з таких героїв, який відбуксирував танк окупантів на тракторі до себе додому.

"У господарстві все стане в нагоді! Нехай буде біля будинку", - підписав ролик артист.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще