Українці продовжують брати полон ворожі війська Російської Федерації. Один з них зізнався, що прекрасно знав куди їде, і що ніякі навчання проходити не будуть.

ЗСУ продовжують публікувати в мережу ролики з допитами окупантів, на яких військові розповідають, куди вони насправді їхали, хто віддавав розпорядження, і так далі.

Ось, наприклад, один з перших полонених розповів, що їхав на війну в Україну, і на захоплення Харкова їм дали три дні.

"Була команда захопити місто, окупувати всі основні дороги, перекрити цивільні виходи і зайняти Харків. Також був дозвіл відкривати вогонь по мирному населенню і всім жителям міста", - говорить полонений начальник взводу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Але, замість "легкої прогулянки" містом, як вони всі розраховували, отримали тотальний розгром своїх військових. З цілого взводу загарбників вижив тільки офіцер на відео, і ще один з солдатів. І то, тільки тому що прийняли правильне рішення здатися в полон.

Тепер всі поставлені перед ворогами завдання більш ретельно вивчають слідчі, а також контррозвідники СБУ. Жоден із загарбників не зможе залишитися безкарним, і перемога вже явно близько.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Всього за 2 тижні війни було взято понад 3 тисячі полонених, і ще понад 12 тисяч російських військових було вбито. Ворог деморалізований, і довго точно так не протягне.

Нагадаємо, що нічні обстріли російських окупантів забрали життя 4 дітей під Сумами та Харковом

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський на весь світ заявив про загибель 50 дітей під час війни проти Росії

Також, Камалія розкрила подробиці загибелі актора Паші Лі-рятував дітей в Ірпені