Відомий російський пропагандист Олександр Коц приїхав в Київську область з окупантами. Про це повідомив екснардеп Борислав Береза в telegram і пообіцяв тому, хто зловить його хороший віскі в якості нагороди.

Російський пропагандист Олександр Коц, який прибув на Київщину з окупантами вже дав коментар кремлівським ЗМІ. Він видав за дійсність бажані окупантами успіхи ходу бойових дій на користь РФ і жодного разу не згадав, що окупанти постійно зривають пересування по гуманітарних коридорах. Також пропагандист похвалив постійні авіанальоти і ракетні удари по домівках українців.

Шурик Коц
Шурик Коц

Екснардеп Борислав Береза оголосив "полювання" на пропагандиста і пообіцяв заохочення тому, хто зможе зловити його.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Один з найбільш мерзенних пропаг*нд*нів Кремля, Шурик Коц, повідомив, що він в Київській області. Тому, хто зловить цю тварину і доставить тушку на Троєщину, виставлюся Glenfiddich 21 Years Old", - написав екснардеп Борислав Береза.

Нагадаємо, в Україну прибув Канадський снайпер, що воювала з ІДІЛ: буде "полювати" на російських окупантів. Снайпер ЗС Канади захищатиме Україну від російських загарбників.