Щоб безслідно знищувати тіла своїх загиблих, ворог розгорнув не менше двох мобільних крематоріїв в окупованих районах на Київщині. Про плачевну долю решток російських військовослужбовців повідомили в Збройних силах України, пише «Телебачення Торонто».

Зазначається, що таким чином ворог намагається приховати реальну інформацію про власні втрати.

Цю ж інформацію раніше озвучував президент України Володимир Зеленський у заявах для світових ЗМІ. Він зазначав, що росіяни ставляться до мертвих співвітчизників, як до «гарматного м’яса», і з самого початку не планували забирати їхні тіла на батьківщину.

"Російська армія в рази більша... Російську армію, особливо людей, ніхто не рахує, скільки їх помирає під обстрілами... Вони привезли із собою крематорій, тобто вони заздалегідь не збираються показувати їхнім сім'ям, що їхні діти тут загинули...", – зазначав український президент.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Тоді фото мобільних крематоріїв надходили з кордону України й росії, тепер же агрегати зі спалення людських решток працюють безпосередньо на території Київщини.

Нагадаємо, Олексій Арестович заявив про швидкий розгром російської армії: "Ще не зрозуміли, що вже загинули". За його словами поразка Росії неминуча, але для цього потрібен час.