У соціальній мережі розмістили публікацію, в якій повідомляється про те, що українське місто Одеса готується до битви з російськими окупантами. Стало відомо, що одна з головних визначних пам'яток вже обкладена мішками з піском.

Відповідний пост продемонстрували в Telegram-каналі "Лачен пише"

На 14 день війни з російським окупантом українці ні на мить не можуть розслабитися. Армія Путіна наступає щодня на міста, бажаючи будь-якими способами захопити українську землю.

Важливо помітити, що Путін не очікував такої потужності з боку ЗСУ, і як терорист дав наказ своїм військам бомбити мирне населення України, школи, пологові будинки, садки і лікарні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Одеса готується до оборони від російських окупантів та паралельно намагається захистити свої культурні пам'ятки. Так, один із символів міста, пам'ятник Дюку де Рішельє вже обкладений мішками з піском", - підписана публікація в популярному месенджері.

На кадрах чітко видно, що одесити вирішили убезпечити одну з головних визначних пам'яток свого міста – пам'ятник Дюка де Рішельє вже повністю обкладений мішками з піском.

Мирні жителі України у всіх містах допомагають бійцям копати окопи і ставити перешкоди для ворога, щоб будь-якими способами не пустити вбивць до своїх родин і будинків.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, що сталося за останню ніч у війні Росії проти України.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Дженніфер Еністон повідомила, що захоплюється українськими жінками.