У мережі з'явилися імена і фотографії льотчиків Російської Федерації, які зараз готуються до того, щоб бомбити українські міста. Інформація з'явилася завдяки розвідці.

Удари, як повідомляється, планують наносити з території Республіки Білорусь. Про це в Facebook повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони.

Був оприлюднив список російських льотчиків, які планують наносити ракетно-бомбові удари по українських містах, і робити це збираються з території сусідньої Білорусі.

"Кожен українець повинен знати їхні імена! ГУР МО України оприлюднив список льотного складу стратегічної авіації Повітряно-космічних сил Росії, який планується до переміщення на аеродроми Республіки Білорусь для здійснення ракетно-бомбових ударів по українських містах", - розповіли в розвідці.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Список імен можна переглянути на сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України з посилання.

При цьому, раніше повідомлялося, що ворожі війська бомблять українські міста некерованими бомбами вільного паління. Так, 5 березня над територією України був збитий ворожий літак Су-34, який виконував бомбардування житлових кварталів міста Чернігів.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Також, полонені продовжують розкривати імена тих, хто роздає накази бомбити мирне населення. За словами одного з російських військових, вони планували взяти Харків всього за три дні. Звичайно, план провалився.

Нагадаємо, що ЗСУ відправили прямо в пекло майже 12 тисяч російських солдатів

Раніше повідомлялося, що третій раунд переговорів між Україною і РФ завершився - про що говорили сторони.

Також, "Ми вистояли і надихнули весь світ": Володимир Зеленський зробив нову заяву