Відомий педіатр Доктор Євген Комаровський прокоментував істерику росіян навколо бактеріологічної зброї, яка нібито розробляється в Україні. Відеозвернення опублікували в youtube.

Доктор Євген Комаровський заявив, що дійсно хотів би створити дизентерію як бактеріологічну зброю, "щоб великий Пу захворів і всрався". Втім, насправді заяви російської пропаганди нібито про розробку бактеріологічної зброї в Україні є вигадкою.

Євген Комаровський. Фото: скріншот youtube
Євген Комаровський. Фото: скріншот youtube

"Хлопці, яка бактеріологічна зброя у 21 столітті? Вигадали вже таку кількість засобів масового знищення! Бактеріологічна зброя - це така фігня, м'яко кажучи", - зазначив Комаровський.

Євген Комаровський згадав, що в Міноборони Росії всерйоз заявляли про лабораторії в Харкові і Полтаві, які мали справу з дифтерією і дизентерією. Він підтвердив, що це дійсно може бути так, адже будь-яка лікарня робить відповідні аналізи.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я вам скажу, що аналізи на дифтерію і дизентерію робляться в будь-якій лікарні, де взагалі іноді бувають дифтерія і дизентерія. Я вам чесно скажу, я хочу визнати і покаятися: так, дійсно, я займався цим теж!",- заявив педіатр.

Раніше Знай писав, Наталія Могилевська розповіла, як українські захисники привітали її з 8 березня: "Розплакалася від щастя". Співачка розповіла про зворушливий вчинок українських захисників.

Також ми писали, Руслана закликала Ілона Маска допомогти Україні в боротьбі з російськими окупантами: "Стань рятівником". Співачка звернулася до мільярдера за допомогою для України.

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.