Глава Миколаївської ОГА Віталій Кім записав нове відео для українців, і показав який несподіваний гість прибув до них на передову для підтримки бойового духу.

У гості до Миколаєва прибув український співак Святослав Вакарчук, який також записався до лав тероборони, щоб захищати Україну.

Кім і Вакарчук. Фото: скрін відео
Кім і Вакарчук. Фото: скрін відео

"Добрий день, ми з України. Сьогодні до нас прийшов гість, щоб морально нас підтримати. Але ми йому дали автомат і він йде на передову", - сказав Кім.

Святослав Вакарчук заявив, що Віталій Кім справжній герой і крутіший за будь-якого голлівудського героя. Також він зазначив, що Миколаїв справжнє місто-герой і є найсміливішим не тільки в Україні, а й світі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Всім привіт, слава Україні. Велика честь знати цього голлівудського актора. Кажуть, що Чак Норріс дзвонить вам за порадою. Миколаїв - це не просто місто герой, це одне з найсміливіших міст у світі. Велика честь тут бути і підтримувати всіх. Правда за нами, ми переможемо", - заявив Вакарчук.

Віталій Кім у свою чергу заявив, що Святослав Вакарчук дуже сміливий і подякував йому за те, що він приїхав для підтримки бойового духу захисників.

"Це 100%. Дивіться, Святослав допоможе нашим, підтримає морально військових і поранених, тобто молодець, красунчик, поїхав на передову, молодець", - сказав Кім.

Раніше Знай писав, ЗСУ зрівняли з землею ще одну колону російських окупантів: уцілілих втікачів спіймали місцеві.

Також ми писали, російські пропагандисти запустили невдалий фейк про втечу Володимира Зеленського: тільки зганьбилися.

Нагадаємо, ЗСУ ліквідували високопоставленого російського офіцера - в окупованому Криму.