14 день війни проти України, яку розпочав Путін 24 лютого. За два тижні війська РФ втратили велику кількість військової техніки.

Тільки в Балаклії ЗСУ 9 березня знищили близько 500 одиниць. Про це інформувавши один з телеграм-каналів.

"В окупованій Балаклії Харківської області українські військовослужбовці одним обстрілом накрили близько півтисячі одиниць ворожої техніки, зосередженої ворогом на місцевому ремонтному заводі", - сказано в повідомленні.

Також стало відомо, що ЗСУ вибили окупантів з Дергачів і повністю контролюють місто, повідомив голова Харківської ОДА Олег Синьогубов.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"У нас втрат немає, окупанти втратили 2 танки і 2 броньовані автомобілі", - заявив Синьогубов.

Також повідомляється про втрати ворога на Сумщині. Тероборона Сумщини знищила близько двох десятків одиниць техніки російських окупантів. Вони намагалися зайти в один з населених пунктів.

"Чергові трофеї поповнили арсенал Збройних Сил: три бронетранспортери, декілька САУ "Гвоздика", пара вантажівок, міномет", - повідомив голова Сумської ОДА Дмитро Живицький.

Заступник міністра МВС Геращенко повідомив, що сьогодні на Чернігівщині ЗСУ отримало танк з повним бойовим комплектом, який служитиме українському народу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 23-річний танкіст Євген Пальченко став Героєм України за порятунок життя побратимів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Арестович різко відреагував на обстріл пологового у Маріуполі.

Також "Знай.ua" писав, що Олексій Резніков розповів українцям, як швидко перемогти ворога.