Український сміливець, який голими руками прибрав ворожу міну з дороги під Бердянськом, загинув від кулі російського окупанта. Про це розповіли місцеві мешканці блогеру Сергію Бунді.

Тиждень тому, на початку війни, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко публікував відео, на якому чоловік голими руками бере міну і викидає її в лісопосадку біля дороги.

"У Бердянську знайшли міну біля мосту і будинків - звичайний український мужик з сигаретою в зубах голими руками переніс її в лісопосадку. Путіне, куди ти поліз?! Український народ непереможний", - писав тоді під відео Геращенко.

Однак тепер повідомляється, що чоловік трагічно загинув.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Цього легендарного типа розстріляли окупанти... Багато людей написало з його міста. Їхали з тимчасово окупованого Бердянська, зупинилися на зупинку в туалет. Ну а далі ви самі бачите», - написав блогер.

За словами свідків, росіяни розстріляли авто, в якому їхав сміливець, його друг і ще одна пара. Невідомій парі вдалося втекти, а обидва чоловіка загинули.

Нагадаємо, що Держекоінспекція просить повідомляти про військові злочини окупантів проти навколишнього середовища

Раніше повідомлялося, що в Росії почали спалювати військкомати, щоб не воювати з Україною

Також, ЗСУ зрівняли з землею ще одну колону російських окупантів: вцілілих втікачів зловили місцеві. Військові знищили еже одну колону окупантів. Не залишилося і сліду від них.