Стало відомо про те, що Російська Федерація визнала використання в Україні ТОС-1А "Солнцепек".

Справа в тому, що окупанти безглуздо спалилися. На телеканалі" Звезда "була опублікована інформація про ліквідацію окупанта-навідника Сергія Губарєва і про те, що 4 березня в бою в Чернігівській області він використовував систему"Солнцепек".

Це заборонено, і виходить, що Російська Федерація в черговий раз порушує всі закони і правила, і навіть це не приховує.

Фото: вільне джерело
Фото: вільне джерело

Також, розвідка Великобританії повідомляє, що в Міністерстві оборони Російської Федерації підтвердили застосування в Україні важких вогнеметних систем, про які говорилося вище. Вони використовують термобаричні ракети.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

ТОС - 1А заборонено використовувати проти військових цілей, якщо це може наразити на небезпеку життя цивільних, спровокувати непотрібні страждання або якщо отримана військова перевага не виправдовує їх застосування.

Нагадаємо, що глава МЗС України Дмитро Кулеба проведе зустріч в Анталії зі своїм російським колегою Сергієм Лавровим.

Український міністр зазначає, завдяки діям сил оборони України і спільним скоординованим діям з партнерами по введенню санкцій, по підтримці оборони України, по ізоляції Росії він їде на ці переговори з сильною позицією.

Дмитро Кулеба. Фото: скріншот youtube
Дмитро Кулеба. Фото: скріншот youtube

"Ми сильні, ми впевнені в собі, будемо вичавлювати максимум в інтересах України і українського народу. Що ми отримаємо на виході – це вже інше питання. Це залежить в тому числі і від того, з якими інструкціями і директивами їде на переговори Лавров. Сподіваюся, він підійде до цих переговорів сумлінно, не з пропагандистської перспективи", - підкреслив міністр.

Нагадаємо, що за добу вдалося вивезти понад 40 тисяч жінок і дітей з гарячих точок

Раніше повідомлялося, що після бомбардування Харкова в стелі будинку застряг снаряд російських окупантів

Також, в Офісі Президента показали, як безпечно евакуюватися: детальна інструкція