У соціальній мережі показали жахливі кадри, які вже розлетілися по всьому світу. На обкладинках різноманітних закордонних журналів видно, як путін знищує Україну та її мирне населення.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Після того, як армія рф пішла війною в Україну, було знищено дуже багато житлових будинків і критичної інфраструктури. Ворожі винищувачі, вертольоти і крилаті ракети щодня бомблять невинних громадян України.

Вже весь світ в курсі про жахливу ситуацію в Україні і він бачить, як окупанти бездушно вбивають жінок і дітей, які ні в чому не винні.

"Звірства рашистів в Україні на обкладинках світових ЗМІ", - підписані жахливі кадри в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дивлячись на дані кадри, прокидаються особливі почуття, виникає не тільки жалість, а й злість, за те, що російські окупанти роблять з мирними жителями України. Путін дає жахливі накази бомбити пологові будинки, лікарні, школи і садки, при цьому, навіть не замислюючись про наслідки.

Дії окупантів тільки доводять те, що вони не люди, вони – терористи, які вбивають маленьких дітей.

Важливо помітити, що вже 15 днів поспіль російська армія, за наказом Путіна бомбить мирне населення України.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що в Росії вже змінило 8 генералів.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі показали, як ЗСУ знищили техніку окупантів під Харковом.