Росія почала повномасштабну війну проти України і несе колосальні втрати. Ставлення російської влади до своїх солдатів дивує і лякає. Російське командування починає спалювати тіла вбитих солдатів у звичайних ямах. Про це пише УНІАН.

За інформацією радника глави МВС Антона Геращенка, яку він отримав від місцевих жителів в Чаплинку, на адміністративному кордоні з Кримом, 9 березня насипом в яму закинули тіла близько 50 убитих на Херсонщині і Миколаївщині російських солдатів і з самого ранку спалюють їх.

Окупанти. Фото: скрін youtube
Окупанти. Фото: скрін youtube

Геращенко зазначив, що місцеві жителі поцікавилися навіщо так чинити з покійними. У відповідь їм пояснили, що було заборонено повертати тіла в Росію.

Окупанти, фото: скріншот з відео
Окупанти, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Місцеві жителі запитали, навіщо так чинити з тілами загиблих, їм сказали, що була заборона на те, щоб відправляти тіла в РФ", - заявив Геращенко.

Раніше Знай писав, ЗСУ знищили дивізіон ракетних комплексів "Іскандер-М": обстрілювали мирних українців. Російські окупанти обстрілювали з цих ракетних комплексів мирне населення.

Раніше Знай писав, 3 жертви, серед яких маленька дитина: у Маріуполі розповіли про загибель після обстрілу пологового будинку та лікарні. Російські війська вбили дитину в лікарні. Це вже переходить всі грані.

Також Знай повідомляв, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці. За словами Данилова, ворог рухається вкрай повільно