Глава Миколаївської ОДА Віталій Кім записав чергове відеозвернення, і розповів в яке скрутне становище потрапили російські окупанти. Він запропонував загарбникам варіант. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі facebook.

Віталій Кім заявив, що російські загарбники потрапили в скрутне становище. Вони стоять на кордоні Херсонської та Миколаївської областей. Виходячи зі спілкування з українськими солдатами росіяни не хочуть нападати, так як їм сказали, що вони їдуть на навчання і фактично обдурили.

Віталій Кім, скріншот
Віталій Кім, скріншот

При цьому російські солдати не можуть повернутися назад, оскільки командування сказало, що при відступі їх будуть розстрілювати. У підсумку вони стоять по селах і не можуть піти ні в ту сторону, ні в іншу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Віталій Кім заявив, що готовий запропонувати варіант загарбникам - організувати зелений коридор, але тільки для тих, хто ще не стріляв і не скоював злочинів. При цьому він зазначив, що шанс на порятунок не поширюється на ракетників і артилеристів. Глава Миколаївської ОДА підкреслив, що після звірств в Маріуполі та інших містах у них є тільки два шляхи - назад в Росію або в землю.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, ЗСУ знищили російського полковника Захарова, який отримав орден з рук Путіна.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ показав "ювелірну" роботу артилерії - знищують танки окупантів за два рахунки.