Харків одне з міст, яке найбільше за два тижні постраждало від обстрілів російських окупантів. Загарбники ведуть вогонь по житлових будинках, магазинах, школах, дитсадках та інших об'єктах інфраструктури. Так, мер міста Ігор Терехов заявив, що після війни все буде відновлено і всі знову зможуть милуватися красою Харкова. Відео опублікувала "Харківська міська рада" в telegram.

Харків піддався масованим обстрілам російських окупантів, які не припиняються вже два тижні. Загарбники обстрілюють все, навіть житлові будинки і магазини. Так, у хвилину затишшя мер Харкова Ігор Терехов вийшов на вулиці міста.

Ігор Терехов. Фото: скрін youtube
Ігор Терехов. Фото: скрін youtube

Міський голова заявив, що ще недавно Харків був прекрасним містом, а зараз його невпинно бомблять. Він заявив, що війна закінчиться і все обов'язково буде відновлено.

"Війна. Справжня війна, знищення структури міста. Тільки відкрився магазин. Я згадую, як ми відкривали цей магазин, як було круто, як було урочисто. А зараз бомби, все літає, все бомблять. Все відновимо. Все буде добре", - сказав Ігор Терехов.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще



Раніше Знай писав, контратака ЗСУ під Києвом: українські військові за ніч знищили п'ять танків противника на підступах до столиці.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, син радника Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він вирішив піти воювати після того, як побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами