Угруповання Anonymous з першого дня війни в Україні виступила проти дій Росії. Хакери заявили, що оголошують кібервійну Кремлю і вона триватиме поки російські війська не покинуть Україну. Так, угруповання в черговий раз нашкодило РФ і порадувало українців. Про це повідомляє AnonymousTV в twitter.

Угруповання хакерів Anonymous розкритикувало війну, яку почала Росія на території України. З перших днів вони заявили, що засуджують дії Кремля і в цій війні на боці України. Угруповання регулярно здійснює атаки на державні сайти РФ і телебачення.

Хакери, скріншот з відео
Хакери, скріншот з відео

Так, цього разу Anonymous знову порадували українців черговою атакою на ресурси РФ. Угруповання зламало і злило в мережу базу даних Роскомнагляду, який, зокрема, відповідає за моніторинг, контроль і цензуру російських ЗМІ.

Скрін twitter
Скрін twitter

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Повідомляється, що хакери виставили у вільний доступ близько 360 тисяч файлів, які займають близько 820 гігабайтів.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, ЗСУ знищили російського полковника Захарова, який отримав орден з рук Путіна. Окупанти продовжують нести втрати в Україні. Цього разу позбулися командира полку.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ показав "ювелірну" роботу артилерії - знищують танки окупантів за два рахунки.