Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Україна була готова до вторгнення Росії і почала готується до війни задовго до того, як Путін заявив про свої наміри. Про це він розповів в ефірі Свобода Live.

Олексій Данилов зізнався, що Україна почала підготовку до вторгнення РФ ще в листопаді 2021 року. Втім, те що Білорусь використовують як плацдарм для російських солдатів, уряд не очікував. Секретар РНБО назвав це"ударом у спину".

Олексій Данілов. Фото: Youtube
Олексій Данілов. Фото: Youtube

"Такого удару в спину ми не очікували. Ми не очікували, що вони підуть по всіх фронтах. Це була несподіванка" - сказав Данилов.

Олексій Данилов зазначив, що Україна готувалася до нападу Росії з боку Харкова, Сум, Луганська і Криму. Також він зізнався, чому уряд не інформував українців про прийдешню війну. За його словами не можна було допустити, щоб в країні почався хаос.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Війна в Україні. Фото: Youtube
Війна в Україні. Фото: Youtube

"Це було неприпустимо, тому що це була одна з тактик Російської Федерації, щоб тут почався хаос", - сказав він.

Раніше Знай писав, мер Харкова Ігор Терехов заспокоїв українців про наслідки війни з Росією: "Все буде добре". Мер заявив, що після війни Харків буде повністю відновлений.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, син радника Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він вирішив піти воювати після того, як побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами