Президент Володимир Зеленський назвав блефом заяви російського диктатора путіна про його готовність завдати удару ядерною зброєю.

На думку Зеленського, погрози завдати ядерного удару, якщо Захід втрутиться у війну рф проти України, чистої води — блеф. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю німецькому виданню Die Zeit.

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

"Думаю, що це блеф. Одна справа – бути вбивцею. Інша справа – бути самогубцем. Будь-яке застосування ядерної зброї означатиме кінець не тільки для людини, яка її застосує, але й для всього, що взагалі може бути дорогим у житті для цієї людини", – сказав Володимир Зеленський.

Також Володимир Зеленський заявив, що агресія проти України – це чіткий сигнал усьому світу про те, що гарантії не працюють, навіть коли під ними підписалися найсильніші країни світу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Росія сама нам гарантувала безпеку. А тепер сама намагається нас знищити. Хто тепер у світі сподіватиметься на силу договорів, якщо боїться за своє існування? Тому відчутно покарати Росію за це вторгнення в Україну та домогтися звільнення нашої території – це дійсно відновити силу міжнародного права. Захід здатний це зробити".

Нагадаємо, раніше у Великій Британії принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали Український культурний центр.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російське армійське керівництво обурюється через мародерство своїх солдат.

Також "Знай.ua" писав, що мер Харкова Ігор Терехов заспокоїв українців про наслідки війни з Росією.