Стало відомо про те, що ЗСУ знищили на території України ще двох "елітних" окупантів. Втрат серед особового складу ворога стає все більше.

Ось, наприклад, Збройними силами України був убитий заступник начальника штабу розвідки, начальник розвідки полку-Андрій Бурлаков. Сталося це ще 27 лютого, на третій день після повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

Андрій Бурлаков, фото: вільне джерело
Андрій Бурлаков, фото: вільне джерело

Він був у складі окупаційної армії, а також намагався захопити аеропорт міста Херсон. Як відомо, у "другої в світі армії" знову нічого не вийшло, і втрати з їхнього боку були колосальними.

Крім того, в Україні був ліквідований офіцер Російської Федерації В'ячеслав Маклагін. До цього він брав участь у війні проти Сирії. При цьому, про смерть даного військового повідомили навіть в Росії, не намагаючись приховати втрати. Чоловікові було 29 років, і президент-агресор Володимир Путіна нагородив його посмертно орденом Мужності.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В'ячеслав Маклагін, фото: вільне джерело
В'ячеслав Маклагін, фото: вільне джерело

Його тіло вже було доставлено в Ростовську область, і навіть поховано.

Мав професії програміста і штурмана. Проходив службу на Далекому Сході — в Комсомольську-на-Амурі і Читі. Воював в Сирії.

Варто відзначити, що раніше Генеральний штаб ЗСУ повідомив про втрати російської сторони станом на ранок 11 березня. Померло вже понад 12 тисяч громадян, і це досить багато. До цього вони в одній війні в окупантів не було стільки втрат. Саме тому вони в країні і приховують справжню статистику, щоб не сіяти паніку серед народу, але, багато хто вже запідозрили, що там щось недобре.

Нагадаємо, що Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу

Раніше повідомлялося, що россійська армія знову бомбила ядерну установку" Джерело нейтронів " у Харкові

Також, глава Міноборони Резніков зізнався, що окупанти вбили більше цивільних, ніж воїнів ЗСУ