У соціальній мережі повідомили про те, що обкладинки світових журналів вирішили підтримати Україну в такі важкі часи. Французький журнал ELLE і португальський журнал Vоgue випустили обкладинки з українською символікою.

Відповідний пост продемонстрували в Telegram-каналі "УНІАН"

24 лютого, о 5 ранку армія росії завдала удару по Україні і ввела свої війська. Лідер росії розраховував на те, що нашу Батьківщину він візьме за кілька днів, однак, він не очікував такого сильного опору.

Важливо сказати, що вже 16-й день поспіль російські окупанти намагаються захопити наші території. Вони не можуть домогтися бажаного успіху і через це почали бомбити мирні міста України.

Весь світ, коли дізнався про те, що відбувається, почав підтримувати Україну всілякими способами, налагоджуючи санкції на країну-агресора.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Обкладинка французького ELLE за березень", - підписаний пост в соціальній мережі.

В даному журналі видно дівчину в синьо-жовтому одязі, а на задньому плані «сяє» український прапор.

"І слідом ще одна обкладинка на підтримку України - португальський Vоgue за березень", - йдеться в повідомленні.

На обкладинці можна побачити відомих моделей-альбіносів, які одяглися в жовте, щоб показати підтримку українцям.

Нагадаємо про те, що санкції вже починають діяти не тільки на економіку росії, але і білорусі, яку визнали співучасницею путіна.

Нагадаємо, що Джаред Лето підтримав Україну.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі повідомили, що Путін готує теракт в ЧАЕС.