Олексій Арестович про плани наступу рашистів в ефірі телемарафону українських телеканалів UA разом:

Окупанти спробують ще раз перейти у наступ, але зараз вони на паузі, адже під Києвом вони фактично розгромлені та стали в оборону, намагаючись тікати невеликими підрозділами.

"Вони спробують кинути резерви на ті напрямки, на яких у них успіх намітився. Це безумовно буде зона ООС, десь під Мариуполем, можливо буде Харківщина, може Київщина. Але оскільки вони «бєзтолковиє», ці резерви поляжуть", – повідомив Арестович.

Олексій Арестович. Фото: скрін youtube
Олексій Арестович. Фото: скрін youtube

Ці спроби наступу займуть до 3,5 тижнів, після чого росіяни перейдуть до позиційної війни, тому що їм не буде чим воювати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Але ж в обороні вони більш вразливі, ніж вони в наступі. Тому що наступ - це все ж таки ініціатива, як би по-дурацьки вони його не робили. Ми маємо реагувати, не завжди поспіваємо. А в обороні добити їх кількома артилерійськими і авіаційними ударами, партизанами, силами спеціальних операцій, супротивом місцевого населення буде набагато краще", – зазначив Арестович.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прирівняв російських військових до терористів ІДІЛ: "Роками брехали самі собі".

Раніше ми повідомляли про позорисько армії рф, день 17: ЗСУ повністю розгромили полк із Брянська, а Віталій Кім не оцінив "жарти" орків.