Російські загарбники, які на весь світ торочать про свою «особливу православну духовність», в ніч на 13 березня обстріляли ракетами знамениту Святогірську лавру, що на Донеччині. Про це розповіли у Службі безпеки України.

Обстріл здійснювався ракетно-бомбовою авіацією російських збройних сил. Найбільші пошкодження – у приміщеннях, в яких ховалися біженці. Дехто з людей отримав поранення.

Скрін, відео YouTube обстріл Лаври
Скрін, відео YouTube обстріл Лаври

У СБУ дивуються, під яким «соусом» російська пропаганда збирається подати своїй аудиторії цей нелюдський вчинок.

Скрін, відео YouTube обстріл Лаври
Скрін, відео YouTube обстріл Лаври

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Розкаже, що Лавра стала осередком нацизму, а священники – то переодягнені бойовики? Факт залишається фактом – країна, яка всюди розповідає про свій особливий православний шлях, скидає бомби і ракети на одну з головних християнських святинь України! До речі, хлопці-асвабадітєлі, а ви коли перед Богом на суді опинитесь, теж будете вигадувати, що на «учєніях» по Лаврі стріляли? Думайте вже зараз, що говорити Всевишньому, бо наші захисники зроблять усе, аби пришвидшити вашу зустріч з ним», - пообіцяли українські правоохоронці.

За даними місцевої влади, в Лаврі на той час переховувалася тисяча людей, з них близько двох сотень - діти.

Також під обстріл потрапили декілька корпусів дитячого обласного оздоровчого центру "Перлина Донеччини".

Раніше Знай писав, контратака ЗСУ під Києвом: українські військові за ніч знищили п'ять танків противника на підступах до столиці.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, боєць ЗСУ розкритикував тактику російських окупантів і заявив, що перемога за Україною: "Нас більше, ми краще озброєні".