Дієтолог з Бучі, Марія Вугман, розповіла, як вижила вона та її сім'я після обстрілів Бучі.

Дівчина поділилася своєю історією в Instagram. Вона розповіла, що сім'я жила тривожно, але ніхто не очікував що в їхній будинок будуть стріляти з танка.

"Ми включили генератор, щоб зварити кашу та каву. Коля пішов угору, щоб подивитися обстановку. Я стояла на кухні, багато хто в залі, але раптом сильний шум дуже близько до будинку. Батько Сашка (Олег), кричить: "все у підвал!". Я біжу зі своєю ногою, стрибаю і тут лунає сильний вибух, гомін! Ми з жахом! Наші 2 хлопці нагорі! Що з ним? Знову "бах!" і звук як розриває вікна", - пише дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вона розповіла, що було зрозуміло, що стріляють просто в будинок, і не зрозуміло яким чином від цього заховатися.

"Ми отримали 4 постріли з танку у різні частини будинку. "Де Коля? Він пішов нагору? Ми плачемо... сидимо, тремтимо. Від паніки починається блювота. Щойно трохи стихає, Максим біжить за Колею та своїм братом. Вони живі! Коля сидів біля вікна і бачив, як на нас направили гармату, його відкинуло. Він не постраждав. Женю врятував його кишківник - він відійшов у туалет і там вижив", - зізнається Марія.

Російські визволителі зруйнували будинок, кухню, дах будинку, спальні, центральний вхід, повністю розірвані труби. Втрачені стіни – це неможливість зберігати тепло. На вулиці йшов сніг і ставало все холодніше. Російські солдати постійно ходили навколо території, а ми з жахом мовчали та ховалися у підвалі.

"Коли нас обстрілювали зовні, ми молилися, щоб не зайшли до підвалу; прощалися один з одним у сльозах та кошмарі, давали інструкції, якщо комусь вдасться вижити. Можливо, це найстрашніший момент у моєму житті", - зізнається дівчина.

Сашко постійно казав: "біжи, навіть якщо мене вб'ють!". Він плакав і тисячі разів повторював: "я люблю тебе". Нам вдалося зловити зв'язок на даху будинку. З новин ставало зрозуміло, що ніхто не поїде рятувати, адже машини червоного хреста та цивільні розстрілюють.

Ми й самі розуміли, що ніхто не поїде до епіцентру подій, до будинку, який оточений танками і знаходиться посередині військових дій. Одну з машин і сусідню хату спалили у нас на очах...

Нагадаємо, раніше зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво не зміг відсиджуватися осторонь, ставши на захист України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", воїни ЗСУ продовжують оборону України з усіх фронтів - Маріуполь тримається.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Сінельников з "Орла та Решки", який опинився в оточенні в Бучі, вийшов на зв'язок.