Поки російські брехуни не можуть домовитися, що ж насправді вони бомбили у Маріуполі – базу «Азова» під виглядом пологового будинку чи це була постановка українців з метою дискредитувати рф, в українському місті загинула жертва того обстрілу – вагітна жінка.

Вона так і не встигла народити свою дитину, тож на совісті російських нелюдів одразу два знищених життя.

Сумну новину повідомила журналістка «Голосу Америки» Ася Доліна, інформацію підтвердив фотограф Євген Малолєтка, який став автором фото жінок для новинарної агенції Associated Press.

Знімок вагітної жінки, яку виносять з-під завалів на ношах, облетіло весь світ. На жаль, саме їй та її дитині і не вдалося вижити внаслідок отриманих травм.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Росія заперечує, що вела обстріл по діючому пологовому будинку та дитячій лікарні, і продовжує цинічно стверджувати, що насправді це був об’єкт воєнної інфраструктури.

Також Знай повідомляв, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового у Маріуполі, стала матусею: залишається у рідному місті під обстрілами.