В СБУ показали українцям, наскільки російські окупанти дріб'язкові. Опубліковано запис розмови російського солдата з дружиною.

У Службі безпеки України перехопили розмову російського окупанта. Він почав скаржитися дружині на те, що Кремль їх кидає на гроші, і саме тому їм доводиться дезертирувати.

"Страшно не те, що нас вбивають, а те, що кидають на бабки". У цій фразі-весь цинізм російських загарбників. Їм все одно, що вони вбивають українських дітей, цілі сім'ї і бомблять пологові будинки. Неважливо, що гинуть десятки тисяч їхніх власних солдатів. Російського окупанта турбує тільки одне: за вбивство українців він не отримає свої 2000 доларів. Так що "велика армія" Путіна потроху перетворюється в армію дезертирів. Деякі воїни тікають, навіть не дочекавшись обіцяної зарплати, оскільки розуміють, що життя дорожче", — зазначають в СБУ.

У розмові він зазначив, що гроші виплатять, однак не зараз, а в наступному місяці, тобто, в квітні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Окупанти, фото: скріншот з відео
Окупанти, фото: скріншот з відео

"П***раси, бойові "скосили". Сказали, бойові в наступному місяці. А це 2000 доларів, Вибач мене. За нинішнім курсом-це ***ть які гроші" - говорить він у розмові.

Після цього в Службі безпеки України зазначили, що українці готові безкоштовно доставити додому окупантів, однак, не звичайним способом, а в мішках для трупів.

Окупанти, фото: Facebook
Окупанти, фото: Facebook

Нагадаємо, що практично за три тижні війни ЗСУ було ліквідовано вже 12 тисяч окупантам. Також, понад 3 тисячі їхніх громадян взяли в полон.

Нагадаємо, що Українка розповіла, що пережила з сім'єю в підвалі, коли окупанти рф зайшли в Бучу

Раніше повідомлялося, що умерла вагітна, постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі - разом з ненародженою дитиною

Також, дівчина, постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала матусею